Menu
 • Ruimtes

  Liveroom


  De Liveroom is onze grootste ruimte. De ruimte is 8,2 meter breed, 6,8 meter diep en 3,5 meter hoog en voorzien van mechanische ventilatie en is uiteraard akoestisch behandeld. De akoestiek is ruimtelijk, zonder te galmen. Erg geschikt voor akoestische instrumenten, maar ook een drumstel klinkt er erg goed. Onderdeel van de akoestische behandeling zijn op maat gemaakte basstraps en 2 verrijdbare akoestische panelen: indien gewenst kun je muzikanten akoestisch van elkaar scheiden.

  Maar de belangrijkste feature van de Liveroom is natuurlijk de hoeveelheid daglicht! Door onder andere het grote panoramavenster op het noorden heb je te allen tijde prettig licht om te werken.

  Verder staat in de Liveroom een fraaie Yamaha C3 vleugel. Standaard zijn in de studio 2 SoundProjects X-act monitors opgesteld om eenvoudig met je band te kunnen repeteren.

  Ook is de Liveroom voorzien van een infrastructuur voor theaterlicht en video. Samen met de verduisterende gordijnen  betekent dit dat ook het maken van videoclips of livestreams naar bijvoorbeeld YouTube eenvoudig gerealiseerd kunnen worden, zeker omdat er al PTZ-camera’s in de Liveroom geïnstalleerd zijn. Wil je graag een opname realiseren met chromakey (greenscreen)? Dat kan! We hebben een greenscreen van 7 x 5 meter voor jullie klaarliggen.
   studio.jpg  Control Room


  De Control Room is gesitueerd naast de Liveroom en is ruim 13m2 groot. Ook deze ruimte heeft met eenzelfde panoramavenster het zelfde fraaie uitzicht als de Liveroom. Daarnaast vind je ook een studioraam zodat je als technicus contact kunt houden met de muzikanten in de Liveroom. Uiteraard is ook de Control Room akoestisch behandeld: het klinkt er aangenaam droog en je kunt goed horen wat de monitors laten horen. Daarmee is de Control Room naast mixage en mastering ook erg geschikt om voice-overs of intieme vocalen op te nemen. De monitors in de Control Room zijn gekalibreerd met Sonarworks Reference 4.

  Ook de Control Room is voorbereid voor een video-infrastructuur en kan dan ook eenvoudig als extra ruimte ingezet worden bij een livestream vanuit de Liveroom, bijvoorbeeld voor
   controlroom.jpg
  een shot van de regie of zangeres.