Videoregistraties

hilhorst.png
Heeft u binnenkort een vergadering, seminar, symposium of een andersoortige bijeenkomst op een kleine of bijzondere locatie? Wilt u na de tijd nog graag het geheel even terugkijken of een samenvatting bekijken? Of zijn er medewerkers die niet in de gelegenheid zijn de bijeenkomst te bezoeken? Maar u wilt toch dat uw medewerkers kennis nemen van wat er op een bijeenkomst behandeld is.

Een passende audio- en videoregistratie kan dan een ideale aanvulling zijn op uw bijeenkomst. Samen met u maken we een plan en indien gewenst maken we na afloop een samenvatting om zo de bijeenkomst op de beste manier voor u te registreren.


Een
interview.png
videoregistratie biedt allerlei mogelijkheden. We kunnen een evenement live registreren, zodat een hele lezing voor al uw medewerkers terug te kijken is. Ook kunnen we van een bijeenkomst verschillende onderdelen filmen, interviews afnemen en monteren tot een samenvattende film zodat ook mensen buiten uw organisatie een goede indruk krijgen van wat er op een bijeenkomst behandeld is.


Indien gewenst kan JV Multimedia ook de techniek voor een bijeenkomst regelen, denk aan projectieschermen, beamers, luidsprekers en microfoons. Bekijk hiervoor ook de pagina AV.